Jessie Muller

Naam: Jessie Muller

Geboortedatum : 05-11-1994

Woonplaats : Holten

Beoefent de volgende sporten : Triathlon , Motorcross , Mountainbiken.

Sportbiografie:

Ik geloof dat ik bijna alle sporten wel een keer gedaan heb toen ik klein was. Na aan judo en paardrijden te hebben gedaan , ging ik op hockey. Ik heb het hier altijd heel erg naar mijn zin gehad, maar toen ik en mijn broertje mijn vader zover kregen om een motortje voor ons te kopen was de keus snel gemaakt. Vanaf mijn 12e heb ik me dus met name gericht op de Motorcross. Wel heb ik een seizoen volledig gemist omdat ik 2x achter elkaar dezelfde knie heb gebroken.

December 2012 wou ik wel gaan zwemmen naast de krachttraining die we ’s winters deden. Via Mark en Marco ( mijn neven ) ben ik zo bij de zwemclub terechtgekomen. Het zwemmen ging eigenlijk met grote sprongen vooruit , en op die manier kwam de Triathlon Holten ter sprake. Met de gedachte als je het doet doe het dan goed ben ik in Maart mee gaan lopen met de hardloopgroep en heb ik me vervolgens ook ingeschreven voor Enschede , Wierden en Rijssen.

Mijn eerste Triathlon was dus Enschede in Mei 2013, eigenlijk ging dit voor mij boven verwachting goed en was dit voor mij een motivatie om er nog meer uit te halen.

Heel veel wedstrijden heb ik dus ook nog niet gelopen. Een aantal resultaten van wedstrijden dit jaar waren bijvoorbeeld :

Rijssen 10e Overall , 3e van mijn categorie

Holten 7e overall , 3e Holtenaar.

Klazienaveen 5e Overall.

Inmiddels mag ik deel uitmaken van het Step One team waar ik heel blij mee ben. Ik hoop dat ik goede progressie kan maken en ik ben heel erg benieuwd waar ik volgend jaar sta qua resultaten.

Daarnaast hoop ik uiteraard dat we als team een gezellige en sportieve tijd tegemoet gaan!