Sponsoren

Sponsoren

 

STEP ONE

Bij Step One kunt u terecht voor voet- en loopanalyses.
Deze analyses voeren zij  uit bij hardlopers, wandelaars, triathleten en survivalaars, zowel zonder als met klachten.
Hun  doel is dan ook iedereen zo lekker en probleemloos mogelijk zijn sport te laten beoefenen.
Om dit te bereiken hebben zij diverse voetspecialisten en podologen in dienst.

http://www.stepone.to/

 

Bloemendal Fietsplus

Bloemendal Fietsplus

Welkom bij Fietsplus Bloemendal!
Bloemendal Fietsplus is op gebied van Race, ATB, Kleding en Stadsfietsen de specialist in de regio Twente. Met merken als Wilier, Cervélo, Trek, BMC, Felt en Merida bieden wij een breed assortiment in Race en ATB.

Een speciale kledingshop met o.a. Ultima, Craft, Rogelli, Shimano en Agu voorziet zowel man, vrouw als kind van passende kleding.

Woon-werkverkeer groeit, mede door opkomst van de elektrische fiets, en met topmerken als Sparta, Gazelle, Trek en RIH hebben wij ruime keus. Tevens kunnen wij iedereen met een fietsplan voorzien van alle informatie en zijn wij aangesloten bij TSR.

Ook voor onderhoud aan uw fiets bent u bij ons aan het juiste adres. Met een professionele werkplaats en gediplomeerde fietsenmakers is uw fiets bij ons in goede handen.

http://www.bloemendalfietsplus.nl/

 

 

Powerbar

Powerbar

 wereldwijd bekend als partner van vele topatleten en grote sportevenementen, biedt een compleet assortiment sportvoeding voor elk type sporter. Alle PowerBar producten worden in nauwe samenwerking met wetenschappers, (top)sporters en actieve sporters ontwikkelt. Dit heeft geresulteerd in een assortiment dat aansluit op de voedingsbehoeftes van iedere sporter.

http://www.powerbar-europe.net

 

ASICS

ASICS

http://www.asics.nl/?gclid=CKbG0r6n97UCFYfJtAodtjQA6Q

© 2018 | CMS & webdesign by Accept-IT Mobiele versie | Tablet versie