Teamdag 2

26 February 2013

Datum: 24 februari 2013

Lokatie: USA Sport in Rijssen

Aanwezig zijn: Mark, Marco, Omar, Martijn, Stefan, Britt, Ilona, Marleen, Anke, Renate , Han , Rob, Brenda

Het is eind februari en over krap een maand beginnen de eerste triathlonwedstrijden voor enkele van onze triatleten: zwemloop Amersfoort, Duathlon Hilversum of misschien de crosstriathlon in Klazinaveen.

Reden genoeg om 24 februari met (bijna) alle teamleden van Step One samen te komen voor een mooie trainingsdag/teamdag/teambuildingsdag. Onder het genot van een heerlijk lunch, verzorgd door Brenda Wagemaker, werden nieuwtjes uitgewisseld, wedstrijden besproken en afspraken gemaakt voor het trainingsweekend in Zuid-Limburg. Iedereen is super enthousiast en klaar voor 1) de lente! 2) De eerste eredivisiewedstrijd in Enschede!

Aan het begin van de week waren we allen nog optimistisch en keken uit naar een mooie fietstraining rond de Holterberg. Echter…….naarmate de week vorderde en 24 februari dichterbij kwam leken sneeuw en kou toch weer voor problemen te gaan zorgen voor de 2de teamdag van Step One. Eén dag van te voren werd besloten om het alternatieve programma te volgen en dankzij USA Sport in Rijssen konden we zowel een Bkick training als een spinningtraining afwerken. (Deze werden perfect verzorgd door Brenda). Gelukkig maar, want de volgende dag lag er een dik pak sneeuw!

Na de lunch

Na een warme douche liet iedereen zich de lunch goed smaken: warme soep, belegde broodjes, zelfgemaakte cakejes, spekkoek, kaneelbroodjes en natuurlijk gezond fruit. Een trainingsdag is natuurlijk niet compleet als we minstens 2 van de 3 onderdelen van de triathlon beoefend hebben, dus nadat de lunch een beetje gezakt was volgde er nog een spinningsessie. Staan, zitten, sprintjes trekken…..het kwam allemaal aan bod! (Met een beetje fantasie hebben we toch maar mooi die berg opgefietst….minstens 10x!)

hiep hiep hoera!

Aan het einde van de 2de teamdag volgde nog 2 verrassingen: 1) Marco en Mark trakteerden ons allen op taart omdat ze weer een jaartje ouder en wijzer geworden zijn 2) Han verraste ons met de mededeling dat hij 2 nieuwe sponsors heeft kunnen aantrekken. Asics voorziet elk teamlid van een paar Asics Gel-Hyper33 en Powerbar zorgt voor de welbekende gele Powerbar bidons en Isoactive sportdrank.

Op naar de volgende teamdag: 31 maart in Almere!

geschreven door Marleen Vos