Teamdag 1

Teamdag 1

27 February 2013

Zondag 27 januari zou de eerste teamdag plaatsvinden. Samen trainen ! Maar de weersomstandigheden lieten het niet toe. Na een paar dagen sneeuw en vorst ging het dooien met als gevolg vieze gladde wegen zodat trainen met het hele team geen optie was. De Jongens hebben nog wel samen een rondje gelopen.

Volgende team-dag vond een week later plaats. 3 februari. Geen training, maar uitdelen van kleding, tekenen en bespreken van contracten, foto-shoot en clinic van Frank Heldoorn met als uitbreiding persoonlijke inspanningstesten.

Afspreekpunt was USA sportaccommodatie te Rijssen om 9 uur! Na het ontvangst en een bakje koffie of thee , het uitdelen van de kleding en het passen daarvan. Iedereen was zeer blij met de tas met kleding die Han voor hen had en een xtra verrassing ! Een softshell Jack van Craft met uiteraard het gele Logo Step one !

 

 

fotoshoot op de holterberg

fotoshoot op de holterberg

 Het was erg koud, maar toch werd er ook veel gelachen .

Er werden een paar prachtige foto’s geschoten door Tony Ruiter op verschillende locaties op de Holterberg! Foto’s tijdens het fietsten, tijdens het lopen , groepsfoto’s, en individuele foto’s.

 

Lunch

Lunch

 Koud en verkleumd terug naar USA sportaccomodaties in Rijssen waar een lunch te wachten stond bestaande uit diverse belegde broodjes , fruit en zoete lekkernijen.

Daarna nog een laatste foto met alle betrokkenen rondom de teams.

Clinic Frank Heldoorn

Clinic Frank Heldoorn

Aansluitend de clinic van Frank Heldoorn

Hij vertelde vol enthousiasme en passie over zijn ervaringen als triathleet , over trainen, met name trainen op hartslagen . Ook het belang van drinken en voeding  tijdens een wedstrijd kwam aan bod.Tussendoor nam hij van enkele de inspanningstesten af , terwijl anderen gingen trainen .

Team Step One is er klaar voor!

Team Step One is er klaar voor!

Al met al was het een super leuke dag wat het  teamverband heeft versterkt en waar serieuze dingen gecombineerd werden met veel gezelligheid en gelach!

De juiste factoren voor SUCCES!!

Iedereen heeft veel zin in het nieuwe triathlon seizoen en kunnen niet wachten om de strijd aan te gaan tegen de andere teams!Er kan niemand om Step One heen, deze zomer!

« Terug
© 2018 | CMS & webdesign by Accept-IT Mobiele versie | Tablet versie